Kapcsolat

ITT AZ IDŐ

NE HABOZZ!

Ha nem hétköznapi weboldalt webshopot vagy arculatot szeretne! Ha ki szeretne tűnni a tömegből!

Keressen telefonon vagy kérjen visszahívást küldjön egy üzenetet.

Kérj ajánlatot

Cím

5000 Szolnok
Egyetértés utca 26

Kapcsolat

A jó kapcsolat az kettőnkről szól

Ha bármilyen kérdés merül fel amire magyarázatot szeretnél?

Ha úgy gondolod, hogy nem tiszta valami, ha nem tudod mi a különbség weboldal és weboldal között, vagy ha már döntöttél de nem tudod, hogy megfelel e az neked akkor is nyugodtan keress. Ha van olyan weboldal vagy webshop ami tetszik, még akkor is ha nem én csináltam, ne hátrálj meg! Csinálok, vagyis mi csinálunk neked. A lényeg, hogy olyan legyen mint amilyet megállmodtál.

Ha sürget a határidő?

Elkezdét egy vállalkozást, vagy hirtelen eszedbe jutott egy ötlet és nagyon gyorsan szeretnél egy felületet, hogy hiteles légy? Számíthatsz rám! A domain regisztrációtol kezdve minden elintézek a számodra. Pillanatokon belül elindíjuk az oldalad és már láthatóvá is válsz. Közben a háttérben folyamatosan készül az oldalad ugy ahogy szeretnéd , de addig is mint egy digitális névjegykártya már látható leszel.

Ha teljesen bizonytalan vagy?

A lényeg, hogy nálad jobban senki se tudja, hogy mit is szeretnél. Segítek, hogy együtt minden látványos elemet meg tudjunk mutatni a látogatóidnak. A weboldalad együtt készítük és a végére ha szeretnéd az alapokra meg is tanítalak, hogy akr nélkülem is bármikor változtathas pár apróságon.

Kezdjük el

Inditsuk el a weboldalad vagy webshopod

Legfőbb tevékenységeink

Weboldal, Landing, Webshop készítés rugalmas feltételekkel Szolnokon. Arculat és logótervezés nyévjegykártya és szórólap kivitelezés nyomtatás.